???? PRIHAJA PRVA ŠKMŠ VESELICA 2024! ????

LETO JE OKOLI IN ČAS JE, DA ZOPET SKUPAJ OGREJEMO ŠENTJURSKO OZRAČJE, ZATRESEMO TLA, ZNORIMO, SE ZAVRTIMO SE PREPUSTIMO NAJBOLJŠI DOMAČI IN ZABAVNI GLASBI!

REZERVIRAJTE SOBOTO, 3. AVGUSTA 2024, ZA VESELICO!

????????????????❓ SOBOTA, 3. AVGUST 2024
????????????❓ 20.00
????????????❓ PTC TRŽNICA ŠENTJUR

NE BOMO VAM PUSTILI NITI MINUTKE ODMORA! Z NAMI BO ANSAMBEL VŽIG, KI BODO POSKRBELI, DA BO TUDI TA VESELICA ????NA PAS MATER!????

_____________________________________________________________
???? NASTOPAJOČI ????
____________________________________________________________

* STAROSTNA OMEJITEV *
DOGODEK LAHKO OBIŠČEJO TUDI MLADOLETNE OSEBE, Z NAKUPOM VSTOPNICE PA STARŠI OZIROMA SKRBNIKI PREVZAMEJO VSO ODGOVORNOST. ZAKON O VARSTVU JAVNEGA REDA IN MIRU (ZJRM-1) V 21. ČLENU ZAKON DOLOČA, DA JE MED 00.00 IN 05.00 OSEBAM, MLAJŠIM OD 16 LET, PREPOVEDAN VSTOP IN ZADRŽEVANJE BREZ SPREMSTVA STARŠEV, REJNIKOV ALI SKRBNIKOV V GOSTINSKIH OBRATIH IN NA PRIREDITVAH, KJER SE TOČIJO ALKOHOLNE PIJAČE.

* VRAČILO DENARJA V PRIMERU ODPOVEDI *
V KOLIKOR V ČASU DATUMA DOGODKA LE TEGA NE BO MOGOČE IZVESTI, BO OBISKOVALCEM POVRNJEN DENAR ZA NAKUP VSTOPNICE. OBRAČUNATI BOMO PRIMORANI LE ZNESEK (1 EUR), KI NASTANI PRI OBDELAVI VSAKE VSTOPNICE

Uporaba piškotkov

Za izboljšanje uporabniške izkušnje naša spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike in integracijo socialnih omrežij.